CURS Mecanic Aviație eLearning

  • Formator Marian BOBE /
  • Curs de pregătire profesională /
  • Categoria Aviație /
  • Recenzii

Format curs

PREȚ CURS

Prețul inițial a fost: 2400 lei.Prețul curent este: 2250 lei.

Durată curs: 4 luni

DESCRIERE

Cursul este strucurat pe lecții și teste prin intermediul cărora vei parcurge informațiile organizat și îți vei monitoriza singur parcursul. Acesta este un curs de pregătire profesională prin care înveți noțiuni de bază despre construcția aeronavei, precum și avansate despre executarea operaţiilor de demontare, montare şi reparaţii ale echipamentelor, aparatelor de bord şi instalaţiilor aeronavei. Acesta este cursul potrivit dacă îți dorești dobândirea de noi cunoștințe și/sau să-ți actualizezi înformațiile pe care le-ai acumulat deja.

CÂND, UNDE, CUM
Cursul de pregătire profesională Mecanic aviație ți se va pune la dispoziție online, prin crearea unui cont aici în platformă. Cursul este strucurat pe lecții și teste prin intermediul cărora vei parcurge informațiile organizat și îți vei monitoriza singur parcursul revenind asupra capitolelor ori de câte ori vei avea nevoie. Vei dobândi competențele teoretice specifice pregătirii de Mecanic aviație (cunoscută și sub denumirea ”tehnician aeronautic” sau ”mecanic de aeronave), ce te vor ajuta să practici această meserie fie în țară sau într-o companie de aeronave de renume din străinătate. Alături de tine în tot acest proces, vor fi și partenerii noștri – M&M AEROJOB recrutor de aviație (agenție specializată în recrutare personal calificat pentru industria aeronautică, pentru angajatori din Israel, România și alte țări din Uniunea Europeană), Romaero București și Safran (grup de înaltă tehnologie ce operează pe piețele internaționale de aviație).

CUI SE ADRESEAZĂ ACEST CURS
Acest curs de pregătire profesională se adresează adresează tuturor persoanelor care sunt interesate să-și împrospăteze cunoștințele, nefiind necesară o pregătire prealabilă în domeniu. Acum ai ocazia perfectă să înveți din tainele meseriei de mecanic aviație, și vei face toate astea fără să ai nevoie de experiență în domeniu și într-un timp bun, potrivit cu ritmul tău de viață. Ai putea să-ți trăiești întreaga viață visând la o carieră în aviație, sau ai putea decide să urmezi acest curs, ocupându-ți un loc în grupă.

SUPORT DE CURS
Cursul de pregătire profesională este structurat și predat sub formă de capitole: asigurarea condițiilor sigure de lucru; aplicarea normelor de protective a mediului; aplicarea procedurilor de calitate; organizarea locului de muncă; întreținerea echipamentelor de lucru; manipularea pieselor; asamblarea instalației de forță a aeronavei; asamblarea echipamentelor și aparatelor de bord ale aeronavei; montarea echipamentelor, aparatelor de bord și instalațiilor pe aeronaval; efectuarea lucrărilor de mentenanță la instalațiile, echipamentele și aparatele de bord ale aeronavei; efectuarea de probe și încercări ale aeronavei. Ne-am asigurat că toți cursanții noștri vor avea acces la materiale scrise de profesioniști cu experiență în domeniul aviației, și că sunt pe înțelesul tuturor celor care încep studiul individual despre ce presupune activitatea unui mecanic de aviație.

 

STRUCTURA CURSULUI

  • Module (capitole) 2
  • Teste 19
  • Durată 4 luni
  • Cursanți 65
  • Nivel aptitudini
  • Distribuie cu încredere!

3 MOTIVE SĂ TE ÎNSCRII

Avantajele cursului de pregătire profesional MECANIC AVIAȚIE

Vei putea participa la curs de oriunde online, prezența fizică nefiind obligatorie. Și vei învăța în propriul tău ritm.

Vei obține certificat de absolvire la finalizarea cursului de pregătire profesională,  generat direct din platformă.

Vei putea să-ți actualizezi cunoștințele pe care le ai în domeniul aviației, cu acces la un suport de curs.

TIP CERTIFICAT OBȚINUT: în urma finalizării cu succes a cursului ți se eliberează certificatul de absolvire – curs pregătire profesională MECANIC AVIAȚIE.

CE SPUN CURSANȚII

Urmezi sau ai urmat un curs de pregătire profesional aici online sau în sala de curs, pentru noi este important să te știm încâantat și mulțumit de servicille noastre. NU ezita să ne scrii părerea ta, fie pe google sau pe pagina oficială de facebook!

Edvin Persian Trofin
Seriozitate, corectitudine și amabilitate.E
Samuel Neagu
Foarte mulțumit, recomand cu toată încrederea ! 💯
Andi Eduard
Condiții excelente, comunicare optimă și cei mai capabili traineri.

Vrei să urmezi un curs de pregătire profesională?

Trebuie doar să-ți creezi cont aici în platformă, să-ți alegi cursul care se potrivește cel mai bine cu nevoile tale profesionale. Iar după ce obții acces la curs, poți începe studiul conținutului structurat pe lecții.

Fă și testul de la finalul fiecărei lecții, ca să fii sigur că ai reținut totul foarte bine.

După ce ai parcurs întregul curs, trebuie să uploadezi în cont documentele necesare pentru generarea certificatului de absolvire.

#altecursuri

Scroll to Top

5% REDUCERE CURSURI LB. ENGLEZĂ PENTRU ELECTRICIENI

Profită acum de oferta lunii februarie și înscrie-te la cursul de limba engleză pentru domeniul electric. Alege nivelul începători sau avansați și #HAILACURS!

Contactează-ne și pe whatsapp 0755 045 550

ÎN CLASĂ

Call Now Button