CURS Mecanic Aviație LIVE online

  • Formator Marian BOBE /
  • Curs de pregătire profesională /
  • Categoria Aviație /
  • Recenzii

Format curs

PREȚ CURS

3660 lei

Durată curs: 4 luni

DESCRIERE

Vei dobândi competențele teoretice și practice specifice calificării MECANIC AVIAȚIE (”tehnician aeronautic” sau ”mecanic de aeronave). Alături de recrutorul în aviație M&M Aerojob am creat o nouă oportunitate pentru persoanele care își doresc evoluția ca mecanic aviație, în care acestea au ocazia să se pregătească profesional în cadrul sesiunilor de curs organizate în cadrul centrului nostru. Mai exact, este vorba despre un curs de pregătire profesională autorizat prin care înveți noțiuni de bază despre construcția aeronavei, precum și avansate despre executarea operaţiilor de demontare, montare şi reparaţii ale echipamentelor, aparatelor de bord şi instalaţiilor aeronavei. Acesta este cursul potrivit dacă îți dorești dobândirea de noi cunoștințe și/sau să-ți actualizezi înformațiile pe care le-ai acumulat deja.

CÂND, UNDE, CUM
Cursul de pregătire profesională Mecanic Aviație se va desfășura LIVE, prin conexiune Zoom online. Durata cursului este de 4 luni structurate în câte 2 ședințe pe săptămână. Pentru modulul de practică, poți alege fie locația Romaero București (Divizia de Întreținere și Reparații aeronave civile) – taxă acces 300lei/persoană, fie pe cea din Ghimbav IAR cu taxa de acces 600lei/persoană. Examenul va avea loc la Brașov. Vei dobândi competențele teoretice și practice specifice calificării MECANIC AVIAȚIE (cunoscută și sub denumirea ”tehnician aeronautic” sau ”mecanic de aeronave), ce te vor ajuta să practici această meserie fie în țară sau într-o companie de aeronave de renume din străinătate. Alături de tine în tot acest proces, vor fi și partenerii noștri – M&M AEROJOB recrutor de aviație (agenție specializată în recrutare personal calificat pentru industria aeronautică, pentru angajatori din Israel, România și alte țări din Uniunea Europeană), Romaero București și Safran (grup de înaltă tehnologie ce operează pe piețele internaționale de aviație).

CUI SE ADRESEAZĂ ACEST CURS
Acest curs de pregătire profesională se adresează adresează tuturor persoanelor care au minim 10 clase absolvite, nefiind necesară o pregătire prealabilă în domeniu, dar și persoanelor care doresc să-și aprofundeze cunoștințele pe care le dețin și să dobândeasca o calificare. Acum ai ocazia perfectă să înveți din tainele meseriei de mecanic aviație chiar și de la unii colegi de curs care sunt deja ingineri în aviație, și poți face toate astea fără să ai nevoie de experiență în domeniu și într-un timp bun, potrivit cu ritmul tău de viață. Este momentul să începi și tu călătoria către o viață profesională mai frumoasă, implicit un job mai bine plătit, participând la acest curs.

FORMATOR CURS
Cursul de pregătire profesională este structurat și predat de formator cu experiență de peste 15 ani în companii aeriene interanționale, ca inginer aviație licențiat B1 (întreținere de bază și de linie), cu Master în Inginerie Aerospațială – specializarea Sisteme de Propulsie, dar și cu o bună cunoaștere a sistemului modern de predare. În fiecare ședință de curs, formatorul oferă suport didactic și materiale suplimentare pentru aprofundarea cunoștințelor. Cursul este interactiv, iar cursanții pot propune teme pe care vor să le dezbată. Ne-am asigurat că toate informațiile sunt clare, pe înțelesul tuturor și că sunt predate de profesori buni cu capacitatea de a crea și de a menține în timpul cursului o atmosferă destinsă și plăcută.

STRUCTURA CURSULUI

  • Module (capitole) 2
  • Teste 19
  • Durată 4 luni
  • Cursanți 65
  • Nivel aptitudini
  • Distribuie cu încredere!

3 MOTIVE SĂ TE ÎNSCRII

Avantajele cursului de pregătire profesională MECANIC AVIAȚIE
Vei putea participa la curs de oriunde LIVE prin conexiune Zoom (online), prezența fizică fiind obligatorie doar la sesiunile de practică și examenul de absolvire.

Vei obține calificarea de MECANIC AVIAȚIE dovedită prin certificatul de competențe profesionale, cu reconoaștere națională și internațională.

Vei câștigi timp și bani, cursul fiind structurat astfel încât să ai rezultate reale într-un timp optim. Te poți înscrie chiar dacă esti la început de drum în domeniul aviației.
TIP CERTIFICAT OBȚINUT: în urma absolvirii cu succes a cursului ți se eliberează diploma de MECANIC AVIAȚIE – certificat cu valabilitate premanentă emis de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.), recunoscut atât în țară, cât și în străinătate, inclusiv în ISRAEL!

CE SPUN CURSANȚII

Urmezi sau ai urmat un curs de pregătire profesional aici online sau în sala de curs, pentru noi este important să te știm încântat și mulțumit de servicille noastre. NU ezita să ne scrii părerea ta, fie pe google sau pe pagina oficială de facebook!

Popescu Andrei
Foarte profesional. Stafful foarte bine pragatit cu mult bun simt. Cursul de nota 10. Foarte explicit. Doamna Mirela Docuta extrem de profi. Mult respect. Recomand!!!E
Andrei Compoesu
Recomand cu incredere! Nota 10
Sorin Piscoci
Echipa tânără de profesioniști, recomand 👍

Vrei să urmezi un curs de pregătire profesională?

Trimite actele necesare pentru înscriere sub formã scanată pe adresa de email da@vreaulacurs.ro sau tip poze, transmise direct pe WhatsApp la numărul +40 756 169 119.
Te vom contacta în timp util pentru detalii legate de organizarea cursului, traineri și alte informații importante.

#altecursuri

practică la București

300 lei

practică la Brașov

600 lei

Scroll to Top

5% REDUCERE CURSURI LB. ENGLEZĂ PENTRU ELECTRICIENI

Profită acum de oferta lunii februarie și înscrie-te la cursul de limba engleză pentru domeniul electric. Alege nivelul începători sau avansați și #HAILACURS!

Contactează-ne și pe whatsapp 0755 045 550

ÎN CLASĂ

Call Now Button