CURS Tinichigiu structurist de aviație eLearning

  • Formator Marian BOBE /
  • Curs de pregătire profesională /
  • Categoria Aviație /
  • Recenzii

Format curs

PREȚ CURS

Prețul inițial a fost: 2550 lei.Prețul curent este: 2400 lei.

Durată curs: 4 luni

DESCRIERE

Este cursul perfect dacă îți dorești dobândirea de noi cunoștințe și/sau actualizarea celor pe care le-ai acumulat deja practicând această meserie. Concret este vorba despre un curs de pregătire profesională prin care înveți noțiuni de bază despre structura aeronavei, aplicarea procedurilor de calitate, cât și avansate despre debitarea, deformarea, găurirea, finisarea și asamblarea componentelor aeronavei.

CÂND, UNDE, CUM
Cursul de pregătire profesională Tinichigiu structurist de aviație ți se va pune la dispoziție online, prin crearea unui cont aici în platformă. Cursul este strucurat pe lecții și teste prin intermediul cărora vei parcurge informațiile organizat și îți vei monitoriza singur parcursul revenind asupra capitolelor ori de câte ori vei avea nevoie. Vei dobândi competențele teoretice specifice pregătirii de Tinichigiu STRUCTURIST de aviație (cunoscută și sub denumirea ”lăcătuș construcții structuri aeronave”), ce te vor ajuta să practici această meserie fie în țară sau într-o companie de aeronave de renume din străinătate. Alături de tine în tot acest proces, vor fi și partenerii noștri – SAFRAN recrutor de aviație (agenție specializată în recrutare personal calificat pentru industria aeronautică, pentru angajatori din Germania), și Romaero București.

CUI SE ADRESEAZĂ ACEST CURS
Acest curs de pregătire profesională se adresează adresează tuturor persoanelor care sunt interesate să-și împrospăteze cunoștințele, nefiind necesară o pregătire prealabilă în domeniu. Acum ai ocazia perfectă să înveți din tainele meseriei de tinichigiu structurist de aviație, și vei face toate astea fără să ai nevoie de experiență în domeniu și într-un timp bun, potrivit cu ritmul tău de viață. Iată un moment potrivit să începi și tu călătoria către o viață profesională mai frumoasă, implicit un job mai bine plătit, participând la acest curs.

SUPORT DE CURS
Cursul de pregătire profesională este structurat și predat sub formă de capitole: asigurarea condiţiilor sigure de lucru; asigurarea protecţiei mediului la locul de muncă; aplicarea procedurilor de calitate; organizarea locului de muncă; întreţinerea echipamentelor de lucru; debitarea semifabricatelor necesare aeronavei; deformarea semifabricatelor necesare aeronavei; găurirea semifabricatelor necesare aeronavei; finisarea semifabricatelor necesare aeronavei; asamblarea semifabricatelor necesare aeronavei; depozitarea semifabricatelor/pieselor necesare aeronavei. Ne-am asigurat că toți cursanții noștri vor avea acces la materiale scrise de profesioniști cu experiență în domeniul aviației, și că sunt pe înțelesul tuturor celor care încep studiul individual despre ce presupune activitatea unui structurist de aviație.

STRUCTURA CURSULUI

  • Module (capitole) 2
  • Teste 19
  • Durată 4 luni
  • Cursanți 74
  • Nivel aptitudini
  • Distribuie cu încredere!

3 MOTIVE SĂ TE ÎNSCRII

Avantajele cursului de pregătire profesional TINICHIGIU STRUCTURIST DE AVIAȚIE

Vei putea participa la curs de oriunde online, prezența fizică nefiind obligatorie. Și vei învăța în propriul tău ritm.

Vei obține certificat de absolvire la finalizarea cursului de pregătire profesională,  generat direct din platformă.

Vei putea să-ți actualizezi cunoștințele pe care le ai în domeniul aviației, cu acces la un suport de curs.

TIP CERTIFICAT OBȚINUT: în urma finalizării cu succes a cursului, ți se eliberează certificatul de absolvire – curs pregătire profesională TINICHIGIU STRUCTURIST DE AVIAȚIE.

CE SPUN CURSANȚII

Urmezi sau ai urmat un curs de pregătire profesional aici online sau în sala de curs, pentru noi este important să te știm încântat și mulțumit de servicille noastre. NU ezita să ne scrii părerea ta, fie pe google sau pe pagina oficială de facebook!

Daniel Bogdanel
O experiență grozavă, oameni foarte talentați, totul a fost fantastic. Foarte recomandat!E
Marius Ceisteanu
Un curs foarte bun, am primit toate informațiile necesare de care aveam nevoie pentru inițiere. Multumesc
Cristi Gigoi
Seriozitate si profesionalism. Recomand pt. cine doreste o recalificare specializata!

Vrei să urmezi un curs
de pregătire profesională?

Trebuie doar să-ți creezi cont aici în platformă, să-ți alegi cursul care se potrivește cel mai bine cu nevoile tale profesionale. Iar după ce obții acces la curs, poți începe studiul conținutului structurat pe lecții.

Fă și testul de la finalul fiecărei lecții, ca să fii sigur că ai reținut totul foarte bine.

După ce ai parcurs întregul curs, trebuie să uploadezi în cont documentele necesare pentru generarea certificatului de absolvire.

#altecursuri

Scroll to Top

5% REDUCERE CURSURI LB. ENGLEZĂ PENTRU ELECTRICIENI

Profită acum de oferta lunii februarie și înscrie-te la cursul de limba engleză pentru domeniul electric. Alege nivelul începători sau avansați și #HAILACURS!

Contactează-ne și pe whatsapp 0755 045 550

ÎN CLASĂ

Call Now Button