CURS Tinichigiu Structurist de Aviație LIVE online

  • Formator Marian BOBE /
  • Curs de pregătire profesională /
  • Categoria Altele /
  • Recenzii

Format curs

PREȚ CURS

3400 lei

Durată curs: 4 luni

DESCRIERE

Este vorba despre un curs de pregătire profesională prin care înveți noțiuni de bază despre structura aeronavei. Împreună cu partenerii noștri M&M Aerojob și ROMAERO București organizăm periodic sesiuni de curs pentru viitorii structuriști de aviație. Este vorba despre un curs de pregătire profesională autorizat prin care înveți noțiuni de bază despre structura aeronavei, aplicarea procedurilor de calitate, cât și avansate despre debitarea, deformarea, găurirea, finisarea și asamblarea componentelor aeronavei. Acesta este cursul perfect dacă îți dorești dobândirea de noi cunoștințe și/sau să-ți actualizezi înformațiile pe care le-ai acumulat deja.

CÂND, UNDE, CUM
Cursul de pregătire profesională Tinichigiu structurist de aviație se va desfășura LIVE, prin conexiune Zoom online. Durata cursului este de 4 luni structurate în câte 2 ședințe pe săptămână. Pentru modulul de practică, poți alege fie locația Romaero București (Divizia de Întreținere și Reparații aeronave civile) – taxă acces 300lei/persoană, fie pe cea din Ghimbav IAR cu taxa de acces 600lei/persoană. Examenul se va desfășura la Brașov. Vei dobândi competențele teoretice și practice specifice calificării Tinichigiu STRUCTURIST de aviație (cunoscută și sub denumirea ”lăcătuș construcții structuri aeronave”), ce te vor ajuta să practici această meserie fie în țară sau într-o companie de aeronave de renume din străinătate. Alături de tine în tot acest proces, vor fi și partenerii noștri – M&M AEROJOB recrutor de aviație (agenție specializată în recrutare personal calificat pentru industria aeronautică, pentru angajatori din Israel, România și alte țări din Uniunea Europeană), Romaero București și Safran (grup de înaltă tehnologie ce operează pe piețele internaționale de aviație).

CUI SE ADRESEAZĂ ACEST CURS
Acest curs de pregătire profesională se adresează adresează tuturor persoanelor care au minim 10 clase absolvite, nefiind necesară o pregătire prealabilă în domeniu. Acum ai ocazia perfectă să înveți din tainele meseriei de tinichigiu structurist de aviație, și vei face toate astea fără să ai nevoie de experiență în domeniu și într-un timp bun, potrivit cu ritmul tău de viață. Iată un moment potrivit să începi și tu călătoria către o viață profesională mai frumoasă, implicit un job mai bine plătit, participând la acest curs.

FORMATOR CURS
Cursul de pregătire profesională este structurat și predat de formator cu experiență semnificativă ca inginer aviație, dar și cunoaștere a sistemului modern de predare. În cei 22 de ani de profesorat multidisciplinar în cadrul uneia dintre cele mai cunoscute Academii a Forțelor Aeriene din țară, deține cunoștințe solide de Inginerie Aerospațială. Fiecare ședință de curs este pregătită și prezentată de formator prin intermediul imaginilor, a animațiilor sau a clipurilor video explicative, ajutând cursanții, pe de o parte, să înțeleagă mai ușor noțiunile predate și pe de altă parte să stimuleze memoria vizuală lucru care facilitează memorarea de lungă durată. Ne-am asigurat că toți cursanții noștri vor avea acces la profesori buni care să aibă capacitatea de a crea și de a menține în timpul cursului o atmosferă destinsă și plăcută.

STRUCTURA CURSULUI

  • Module (capitole) 2
  • Teste 19
  • Durată 4 luni
  • Cursanți 74
  • Nivel aptitudini
  • Distribuie cu încredere!

3 MOTIVE SĂ TE ÎNSCRII

Avantajele cursului de pregătire profesional TINICHIGIU STRUCTURIST DE AVIAȚIE
Vei putea participa la curs de oriunde LIVE prin conexiune Zoom (online), prezența fizică fiind obligatorie doar la sesiunile de practică și examenul de absolvire.

Vei obține calificarea de TINICHIGIU STRUCTURIST DE AVIAȚIE dovedită prin certificatul de competențe profesionale, cu recunoaștere înternațională.

Vei avea posibilitatea de a munci în străinătate, și implicit, mai multe șanse la interviul de angajare, cu diploma de Structurist recunoscută și în UE.

TIP CERTIFICAT OBȚINUT: în urma absolvirii cu succes a cursului ți se eliberează diploma de TINICHIGIU STRUCTURIST DE AVIAȚIE – certificat cu valabilitate premanentă emis de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.), recunoscut atât în țară, cât și în străinăttate, inclusiv în ISRAEL!

CE SPUN CURSANȚII

Urmezi sau ai urmat un curs de pregătire profesional aici online sau în sala de curs, pentru noi este important să te știm încântat și mulțumit de serviciile noastre. NU ezita să ne scrii părerea ta, fie pe google sau pe pagina oficială de facebook!

AWP Sniper
O echipă de profesioniști. Instructori foarte bine pregătiți și disponibili în a transfera expertiza. Un mod de lucru modernE
tIzZU tiz
O experiența plăcută din care pleci cu multe cunoștințe , domnul Nicu de la practica este o persoana de la care ai multe de învațat. Mulțumesc frumos pentru tot.
Vrabie Ionut
Profesionalism, cursuri explicate foarte bine, oameni faini!

Vrei să urmezi un curs de pregătire profesională?

Trimite actele necesare pentru înscriere sub formã scanată pe adresa de email da@vreaulacurs.ro sau tip poze, transmise direct pe WhatsApp la numărul +40 756 169 119.
Te vom contacta în timp util pentru detalii legate de organizarea cursului, traineri și alte informații importante.

#altecursuri

practică la București

300 lei

practică la Brașov

600 lei

Scroll to Top

5% REDUCERE CURSURI LB. ENGLEZĂ PENTRU ELECTRICIENI

Profită acum de oferta lunii februarie și înscrie-te la cursul de limba engleză pentru domeniul electric. Alege nivelul începători sau avansați și #HAILACURS!

Contactează-ne și pe whatsapp 0755 045 550

ÎN CLASĂ

Call Now Button