PRETESTARE Structurist Aviație

Ești la un pas de participarea la EVALUARE

În demersul tău de a obține recunoașterea oficială a competențelor profesionale acumulate direct la locul de muncă, această PRETESTARE ONLINE constituie un pas obligatoriu pentru validarea înscrierii. Apoi, în funcție de punctajul obținut, ești programat la evaluare. Este necesar să răspunzi corect la 51% din întrebările grilă care acoperă toate competențele specifice meseriei tale.

Prin intermediul pretestării, vei afla din timp gradul de dificultate al testului grilă pe care îl vei susține în cadrul examenului propriu-zis și vei decide dacă ești sau nu pregătit să treci la etapa următoare: evaluarea teoretică și practică. Dacă rezultatele pretestării îți indică că mai ai de aprofundat, folosește-ți timpul să-ți consolidezi cunoștințele înainte de a te programa la examenul final.

Profită la maximum de această oportunitate și începe cum PRETESTAREA STRUCTURIST AVIAȚIE! Este mai SIMPLU decât crezi: îți creezi cont, selectezi pretestarea, rezolvi testul grilă și afli pe loc punctajul.

Încearcă și PRETESTAREA MECANIC AVIAȚIE

Dacă cunoști meseria de MECANIC AVIAȚIE, lucrezi sau ai lucrat în acest domeniu, însã nu ai și diplomã de calificare, acum poți alege programul cu cea mai rapidă modalitate de a obține un Certificat Recunoscut, doar pe baza cunoștințelor pe care le deții deja, fără a mai urma un curs de durată.

Scroll to Top

5% REDUCERE CURSURI LB. ENGLEZĂ PENTRU ELECTRICIENI

Profită acum de oferta lunii februarie și înscrie-te la cursul de limba engleză pentru domeniul electric. Alege nivelul începători sau avansați și #HAILACURS!

Contactează-ne și pe whatsapp 0755 045 550

ÎN CLASĂ

Call Now Button