1. NOȚIUNI DE BAZĂ

CE VEI ÎNVĂȚA:

În acest capitol, vei învăța despre conceptele și tehnologiile cheie asociate cu energia solară fotovoltaică (PV). Vei dobândi cunoștințe despre cum lumina soarelui este transformată în energie electrică și despre componentele principale ale unui sistem fotovoltaic, cum ar fi panourile solare, invertorul și bateriile de stocare. De asemenea, vei explora concepte precum iradianța solară, unghiul de elevație, Masa Aerului (AM), și Albedo, care sunt cruciale pentru înțelegerea și optimizarea performanței sistemelor PV.

Acest capitol include, de asemenea, detalii despre diferite tipuri de celule solare, precum cele monocristaline și policristaline, precum și despre tehnologii emergente în domeniu. De asemenea, vei învăța despre sistemele fotovoltaice conectate la rețea și sistemele hibride, care combină energia solară cu alte surse, precum energia eoliană.

Scroll to Top

5% REDUCERE CURSURI LB. ENGLEZĂ PENTRU ELECTRICIENI

Profită acum de oferta lunii februarie și înscrie-te la cursul de limba engleză pentru domeniul electric. Alege nivelul începători sau avansați și #HAILACURS!

Contactează-ne și pe whatsapp 0755 045 550

ÎN CLASĂ

Call Now Button