DA, VREAU LA CURS!

Ai nevoie să-ți actualizezi cunoștințele în meseria ta?

Trebuie doar să-ți alegi cursul potrivit și hai să ne cunoaștem!

CE VEI ÎNVĂȚA LA CURSURILE DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ?

Dezvoltarea profesională este un proces continuu de perfecționare care te ajută să acumulezi noi cunoștințe și abilități, dar și să ți le actualizezi și menține permanent în tandem cu dinamica pieței muncii. Tot acest proces devine ușor de parcurs când ai la dispoziție instrumentele potrivite. Cursurile de pregătire profesională vin să susțină priceperea ta în meseria pe care o practici, să o dezvolte într-un mod interactiv și destul de rapid pentru că le vei accesa și studia într-un ritm propriu, online. Noi îți propunem mai degrabă o călătorie, și nu neapărat o destinație, un traseu de străbatut prin învățare și deschidere spre noi posibilități pentru cariera la care visezi dintotdeauna.

CUI SE ADRESEAZĂ CURSURILE DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ?

Persoanelor care urmăresc să aibă succes și care au nevoie de numeroase abilităţi pentru a reuși să se dezvolte. Celor care au dorință de a învăța și de a se specializa în domeniile care îi pasionează, evitând riscul de stagnare sau plafonare în profesiile lor. Cursurile de pregătire profesională sunt gândite și structurate pentru a face posibilă dobândirea de noi cunoștințe și/sau actualizarea lor. La acest moment, în societatea profesională se pune tot mai mult accent pe învăţarea continuă, văzută ca o formă de dezvoltare şi perfecţionare permanentă. Le vom recomanda tuturor, celor care fie că abia iau startul în experiența profesională, fie că au inițiativă și vor să devină și mai buni în meseriile lor, să urmeze unul din cursurile noastre, online, cu aceeași încredere cu care ar participa într-o sală de clasă.

CINE PREDĂ LA CURSURILE DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ?

Noi le găzduim, iar ei le predau ședință cu ședință – formatori, traineri/profesori cu experiență în domenii precum instalații electrice, fotovoltaice, tehnico-sanitare și de gaze, aviație, limbi străine pentru specializări tehnice specifice diverselor meserii. Rolul trainerului este acela de a-i ajuta pe cursanți să învețe și să participe în mod activ la procesul de învățare. Formatorul fiind o persoană care stăpânește multe informații și tehnici dintr-un domeniu, el îi va îndruma pe toți cei care își doresc să înceapă o carieră în domeniul respectiv. Trainer sau formator, fiecare curs este predat prin metode moderne de stimulare a învăţării, astfel încât să-i ajute pe cursanți să devină experți în domeniile în care activează sau să-și descopere noi competențe.

Alege un curs de pregătire profesională și învață în propriul ritm, online sau cu prezența ta în sala de clasă. în platformă și începe procesul de învățare personalizat pentru nevoile tale profesionale.

  ALEGE UN CURS ȘI CERE DETALII


  CUM TE ÎNSCRII LA CURS?

  Vrei să-ți dezvolți o abilitate sau să crești profesional într-un domeniu de interes? Creezi un cont aici în platformă, alegi și urmezi cursul de pregătire profesională, îți monitorizezi singur progresul, continui oricând de unde ai rămas și aprofundezi noțiunile prin intermediul materialelor suport, super valoroase și incluse în prețul cursului.


  SELECTEZI CURSUL

  Ai acces la peste 50 de cursuri de pregătire profesională pentru meserii din cele mai căutate domenii: instalații electrice, fotovoltaice, tehnico-sanitare și de gaze, aviație etc.

  ÎȚI CREEZI CONT

  După ce vei alege cursul dorit, îți faci cont cu user și parolă. Noi îți vom facilita accesul la conținut, și să poți urmări fiecare capitol și testele de la finalul acestora.

  ÎNVEȚI ÎN RITMUL TĂU​

  Ai încredere, aici în platformă te vei descurca foarte rapid și ușor. Totul se desfășoară online, ca tu să poți urma cursurile de pregătire profesională de oriunde te-ai afla.

  VEZI CE SPUN ȘI ALȚI CURSANȚI

  Fie că te pregătești să te înscrii la curs sau ai urmat deja un curs de pregătire profesională ales în platforma noastră, pentru noi este important să-ți știm părerea. Te încurajăm să ne scrii recenzia pe google sau pe pagina oficială de facebook.
  Daniel Andrei
  O experienta foarte bună. Echipa de profesioniști, dedicați. Recomand!
  Razvan Furtuna
  Mulțumim pentru tot ! Cei mai buni ! 😊
  Mirel Draghici
  O echipa profesionista, tanara si foarte rabdatoare cu cursantii. Mie unu mi a facut placere sa particip la cursuri

  #HAILACURS ÎNCEPE ÎN TOAMNĂ 2024

  Prinde o nouă serie de cursuri ce vor începe în toamna acestui an: MECANIC AVIAȚIE și TINICHIGIU STRUCTURIST DE AVIAȚIE! Cursuri de pregătire profesională cu predare LIVE (pe Zoom) și practică la București sau Brașov.

  Scroll to Top

  5% REDUCERE CURSURI LB. ENGLEZĂ PENTRU ELECTRICIENI

  Profită acum de oferta lunii februarie și înscrie-te la cursul de limba engleză pentru domeniul electric. Alege nivelul începători sau avansați și #HAILACURS!

  Contactează-ne și pe whatsapp 0755 045 550

  ÎN CLASĂ

  Call Now Button